Smart Barcelona

Des del cim del Tibidabo, fins a les onades de la Barceloneta. Barcelona és una ciutat oberta al mar i la muntanya, al comerç i la ciutadania, a la cultura i la innovació. Una ciutat amb ànima, compromesa i de contrastos, que se situa al capdavant de la transformació econòmica al sud d’Europa.

2000 anys d’identitat i creativitat representats en figures com Picasso, Gaudí o Miró, i una llarga llista de figures del món de l’arquitectura, el disseny o la fotografia. Un còctel de pur talent, a l’abast de la mà en qualsevol racó de la ciutat.

Amb una llarga tradició industrial, i referent emprenedor de l’Estat, Barcelona és símbol de confiança internacional al capitalitzar la inversió estrangera (segons l’informe FDi Cities and Regions of the Future 2018-2019 del Financial Times) per la seva competitivitat i dinamisme, sobre tot, pel que respecta a les noves tecnologies. El Mobile World Congress, el 4YFN, l’IoT Solutions World Congress, l’Smart City Expo o la darrera proclamació com a capital de la mobilitat en són un clar exemple.

Start- Ups

Atracció i talent per a la 5a ciutat europea en start-ups, Barcelona ofereix una àmplia oferta d’oportunitats de negoci, d’oci i un estil de vida únic per viure. Caràcter mediterrani, qualitat de vida i clima excel·lent t’esperen perquè et sentis com a casa, i com qualsevol altre barceloní. L’esperit cosmopolita, divers i intercultural de Barcelona es posa de manifest en el fet que el 19% de les persones residents a la ciutat són d’origen estranger.

Barcelona, i Catalunya, són seu de prop de més de 8.600 empreses estrangeres, amb Alemanya (13,1%), França (12,4%) i els Estats Units (11,7%) encapçalant el rànquing de països de procedència.

La capital catalana se situa com un pol d’innovació, que es representa a través del districte 22@Barcelona, el pulmó emprenedor i empresarial de la ciutat. Microsoft, Amazon, Telefónica, HP, Orange, Mediapro, Facebook… i una demanda d’oficines superior als 100.000 metres quadrats l’any.

Un projecte de revolució urbana i econòmica, per crear un entorn de qualitat professional i de know-how intensiu i col·lectiu, que se situa com un dels principals potencials del real estate.

La ciutat de Barcelona avança de forma inajornable cap a un model d’economia plural, innovadora i socialment inclusiva, que es basa en la sostenibilitat i la cura per el medi ambient.

Si estàs pensant en viure a Barcelona, o estàs en procés de fer-ho, esperem que aquests articles t’ajudin a prendre la decisió i guiar-te en les teves primeres passes pels carrers de la ciutat. Perquè estigui preparat per gaudir-la, sentir-la i fer-te-la com a casa.

Deja una respuesta

Cerrar menú